Τρίγωνα

Ένα Δίκτυο Φωτός και Καλής Θέλησης

παγκόσμια υπηρεσία μέσω της δύναμης της σκέψης

"Εξαπλώστε το έργο των Τριγώνων ούτως ώστε υποκειμενικά και αιθερικά
Φως και αγάπη να περικαλύψουν τη Γη" Αλίκη Μπέιλη

Τι είναι τα Τρίγωνα
Τρεις άνθρωποι συμφωνούν να συνδέονται νοερά κάθε ημέρα και να χρησιμοποιούν τη Μεγάλη Επίκληση. Οραματίζονται αγάπη και φως να ακτινοβολούν από το τρίγωνο που δημιουργούν. Με τη φαντασία τους βλέπουν το τρίγωνό τους ως τμήμα του δικτύου όλων των τριγώνων που καλύπτουν τη σφαίρα και διαχύνουν ασταμάτητα αγάπη και καλή θέληση στις καρδιές και τις διάνοιες της ανθρώπινης οικογένειας.

Ένα Πλανητικό Δίκτυο
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σήμερα σε αυτήν την εσωτερική εργασία. Προέρχονται από διαφορετικά πνευματικά και θρησκευτικά πλαίσια. Αυτό που τους ενώνει είναι η θέλησή τους για να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη της σκέψης για την θεραπεία του πλανήτη.

Πως Λειτουργούν τα Τρίγωνα
Αυξάνει η αναγνώριση της δύναμης της εποικοδομητικής σκέψης. Αυτή η δύναμη μπορεί να αξιοποιηθεί σε παγκόσμια κλίμακα για πνευματικούς λόγους φτάνει ο καθένας να προσπαθήσει να καταλάβει την πνευματική ανάγκη του κόσμου. Καθημερινά τα μέλη κάθονται ήσυχα για μερικά λεπτά και συνδέονται νοερά με τα υπόλοιπα μέλη του τριγώνου ή τριγώνων τους. Επικαλούνται τις ενέργειες του φωτός και της καλής θέλησης, και οραματίζονται αυτές τις ενέργειες να κυκλοφορούν μέσω των τριών σημείων κάθε τριγώνου και να διαχύνονται προς τα έξω μέσω του δικτύου των τριγώνων που περιβάλλει τον πλανήτη. Συγχρόνως παναλαμβάνουν τη Μεγάλη Επίκληση, βοηθώντας κατά συνέπεια στη διαμόρφωση ενός αγωγού φωτός και αγάπης στη συνείδηση της ανθρωπότητας. Η εργασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και μπορεί να χωρέσει ακόμη και στο πιο επιβαρημένο πρόγραμμα. Δεν είναι απαραίτητο τα μέλη να συμπέσουν ακριβώς στον χρόνο που γίνεται η εργασία, μιας και άπαξ και δημιουργηθεί ένα τρίγωνο και λειτουργεί, μπορεί να ζωογονείται από οποιοδήποτε από τα μέλη του. Όλοι οι άνδρες και γυναίκες καλής θέλησης που είναι πρόθυμοι να κάνουν την εργασία που περιγράφεται ανωτέρω και να αποδεχτούν το στόχο παγκόσμιας υπηρεσίας των τριγώνων, καλούνται να λάβουν μέρος σε αυτά. Δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις ούτε δικαιώματα εγγραφής μελών. Οι οικονομικές ανάγκες του έργου καλύπτονται μόνο και αποκλειστικά από δωρεές των μελών και φίλων.

Η Μεγάλη Επίκληση
Οι εργάτες των Τριγώνων χρησιμοποιούν τη Μεγάλη Επίκληση για να επικεντρώσουν την δέησή τους για φως, αγάπη και πνευματική κατεύθυνση. Οι Μεγάλη Επίκληση δίνει φωνή με ένα απλό και ευθύ τρόπο στην ανάγκη της ανθρωπότητας να φωτιστεί η πορεία της, για αγάπη στις σχέσεις της και για πνευματική θέληση να εργάζεται για το αγαθό του συνόλου. Η χρήση της Μεγάλης Επίκλησης είναι μια πράξη υπηρεσίας, υπηρεσίας προς την ανθρωπότητα και υπηρεσίας στην εξελικτική διαδικασία που συντελείται πάνω στον πλανήτη μας.

Η Μεγάλη Επίκληση

Από την εστία του Φωτός, μέσα από τη διάνοια του Θεού
Ας διαχυθεί φως μέσα στις διάνοιες των ανθρώπων
Το Φως ας κατέλθει στη Γη.

Από την εστία της Αγάπης, μέσα από την καρδιά του Θεού
Ας διαχυθεί αγάπη μέσα στις καρδιές των ανθρώπων
Είθε ο Χριστός να γυρίσει στη Γη.

Από το κέντρο όπου η Θέληση του Θεού είναι γνωστή
Ο σκοπός ας καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων
Ο Σκοπός που οι Διδάσκαλοι γνωρίζουν και υπηρετούν.

Από το κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων
Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.

Το Φως, η Αγάπη και η Δύναμη ας αποκαταστήσουν το Σχέδιο πάνω στη Γη.

Άνδρες και γυναίκες της Καλής Θέλησης σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτή την Επίκληση στη γλώσσα τους. Θέλετε να ενωθείτε μαζί τους χρησιμοποιώντας τη Μεγάλη Επίκληση κάθε μέρα – με περίσκεψη και αφοσίωση;

  • Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την κύρια ιστοσελίδα των Τριγώνων
  • Για τη δημιουργία ενός Τριγώνου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εγγραφή Τριγώνων
  • Για να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο των email επικοινωνήστε με το newyork@lucistrust.org
Επιστροφή


Σας παρακαλούμε προάγετε τη ροή της καλής θέλησης και στείλετε αυτό το σύνδεσμο σε κάποιο φιλικό άτομο.
Εισάγετε το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), το όνομα και την ηλεκτρονική διεύθυνση των ατόμων (ή ατόμου) που επιθυμείτε να πείτε για αυτή την ιστοσελίδα και πατήστε το κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ
Όνομα:     email:

ΑΤΟΜΟ (1)
Όνομα:     email:

ΑΤΟΜΟ (2)
Όνομα:     email:

ΑΤΟΜΟ (3)
Όνομα:     email: